perjantai 28. lokakuuta 2011

Hiki tuli puli puli ja vamma

Olen ihan villiintynyt uintiin. 2 kertaa viikossa on uimakoulu ja kerran käyn seuran alkeisharkoissa. Tälläiselle kuviokellujalle on iso juttu kun potkut, käsivedot ja jopa hengitys alkaa mennä sinnepäin kun pitäis. 25 metriä on pitkä matka (750 metriä vielä pidempi...) ja sen pääsen jo! Tosin päässä pitää stopata puuskuttamaan, mutta kyllä se vielä... Uimakoulussa opeteltiin käännöksiä, taidampa kokeilla sellaista ensi kerralla seuran vuorolla. Saa kanssaumarit kunnon naurut!
Ei mitään hyvää, ettei vielä parempaa. Olen tainnut saada ensimmäisen virallisen urheiluvamman! Ei hajua mistä se tuli, mutta kylki on ollut kipeä ja voimaton muutaman päivän. Olisinko huhkinut uima-altaassa liikaa? Kellun kuitenkin. Ei se niin haitannut uimassa, mutta muuten välillä pistää melki polvilleen. Tyhymää. Kun nyt kevätpuolella pysyis plösö ehjänä.
Hikiäkin pitää puskea nahastaan ulos. Kuntopiirissä sitä taas lensi niin, että silmälasit sumeni. Tippa linssissä plösö painaa pinkissä paidassaan varsin testosteronipitoisessa piirissä. Hittolainen, hyvin mä pärjään! Äijät ovat niin hassunkurisiä ähkiessään, että pösöä ihan huvitti. Parasta kuitenkin (miehet siis ovat kivoja, juu-u) on se, että jaksan tehdä kuntopiiriä paljon paremmin kuin aluksi!! Jotakin on siis tapahtunut!! Kylki tosin esti vähän osassa liikkeitä ihan lege artis-suorituksen (siis mähän teen vain tyylipuhtaita suorituksia [kuolee nauruun]) ja se harmittaa. Paranis nyh, niin pääseen vähä revitteleen Elsalla. Elsalla on uusi lesta (huom.pohojammaan kaunista kiältä ja tarkoottaa pyörän satulaa) ja siinä on vaaleanpunaista. Nam

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti