sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pee Koo...

Just joo, leirille mars! Ja kotletti läks.

Oli muuten hyvä leiri, unohdin hetkeksi töihin liittyvät huolet (joita on enemmän kuin yksi, siksi tässä kirjoittelussa on ollut taukoa... Seli seli, asiaan). Sain pintaan myös smmoisen terveen väsyn. Viikonlopun kruunasi kyllä pyörälenkki akkojen... naisten kanssa (meitä oli 4) ihanassa kirkkaassa syyssäässä. Elsa kiiti nappulat tassuissa ja mulla oli hauskaa. Vedin joukkoa ja kuulemma "aika kovaa vastatuuleen". Pelkäsin että kolme naista tulee päälleni, kuolemanpelko siivitti kivasti :P Ja se ettei selkään koskenut nytkään! Kyllä tämä tästä. Kerrankin muuten osallistuin kaikkiin harjoituskiin ja tein KAIKKI drillit, myös 3 vapaaehtoista juoksutreeneissä. Yllytyshullu... Hulluilla on hauskempaa, oli hyvä leiri, keväällä taas :)

 Mutta annapas olla, koitti pikkujoulut. Seurani Helsinki Triahtlon oli äänestänyt "ansioituneita" seuralaisia ja minä, hidas koteltti, olin saanut ääniä ja sain palkinnon!!! Tasan ilman urheilullista menestystä, kuulemma hyvästä asenteesta :D Kiitos ja kumarrus, rakkaat ystävät, olette yksi hyvä syy tulla treeneihin <3 . Siis treenin lisäksi Uudenkarvasen Suunto ambitin kanssa onkin maukiaa läksiä maratooniharkkoihin, eka viikko-ohjelma tuli jo. Päätin satsata siihen touhuun, en tiedä maratoonitreenauksesta mitään, joten käännyin ammattiauttajan puoleen (ei vakoisessa, vaan punaisessa paidassa oleva) koska turha läksiä Parriisiin keskeyttämään syystä että a) ei jaksa tai b) on treenannut itsensä rikki. Nyt olen hyvissä käsissä.

 Suunto Bambi, eikun Ambit tuossa lataa, pääsee tositoimiin myöhemmin tällä viikolla. Paris, alleé alleé! Vite! Oh la la!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti