tiistai 19. marraskuuta 2013

Omaan napaan tuijottelua

Tässä tulee nyt läskiasiaa. Ja asian vierestä. Tämän harrastuksen myötä olen pudottanut 12 kiloa. Luulisin, että kyse on tuosta kudoksesta, jota eräs opemme yliopistossa sanoi "naiskudokseksi". Se tekee naisista kivoja, pyöreitä ja pehmeitä. Tuottaa se kai estrogeeniakin, joten varokaa miehet, läski kehossanne voi kasvattaa teille tissit! Joten pysykää timmeinä, teitä on kiva kattella :)  Hehehee...
 Tuossa päivänä muuana nakuillessani tutkiskelin itseäni. Sixpackista piirtyy esiin 1/3, se ylin. Se alta polviin on alue, jossa kannan eniten ihraa kun taas pohkeet näyttivät eräänä päivänä kuntosalin peilista katsottuna oikeinkin hyviltä. Se kadonnut 12 kg on siis todennäköisesti läskiä, jos se olisi luuta, lysähtäisin kasaan.
 Mitä käsivarsiin tulee, niin on niissä pirulauta voimaa! Kuntopiirissä irvistän etunojat varpaat -ei polvet- maassa (ok ok, ojentajapunnerrukset eivät onnistu puhtaasti jos polvet ovat ilmassa) ja spinningissä olin jo hätääntyä peilikuvastani. Käsivarressani on patti! ARGH! KASVAIN! Pikaisen palpaation jälkeen totesin että lihashan se siinä möllöttää ja toisessa käsivarressa on samanlainen. Toisaalta kiva, toisaalta huutava vääryys, että muilla on kauniin lihaksikkaat käsivarret ja mulla ihme patit. Näillä mennään, pateilla tai pateitta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti