lauantai 1. kesäkuuta 2013

Triathloneja

Triathlonkisakausi tuli avattua Helsinki Triathlonin rykäsyllä viime tiistaina 28.5. Rökäleesti viimeisenä taas, mutta maalissa ja n. 11 min tuli parannettua aikaa sprinttimatkalla. Niin, sprintti. Kaikki lienee suhteellista, mutta yleisurheilussa ei tiemmä 750+20 000+5400=26150 metriä etenemistä ei ole sprinttimatka. Hittolainen , toista tuntiahan siinä saa vääntää. Hirvee jano tuli juostessa eikä se oikein muutenkaan sujunut, mutta runttasimpa loppuun asti.
 Tänään on "perusmatka" Vantaalla. Jännittää jonkin verran mutta myös tympäisee. Starttini on viimeisenä ja kun minä olen viimeisenä niin se tarkoittaa seuraavaa: T1: pyörä löytyy helposti (kiva!) T2: vaihtoaluetta puretaan, maali: väki on lähtenyt kotiin, toivottavasti joku toimitsija on vielä paikalla. Huokaus. Nooh, virallista enimmäisaikaa en ole mistään kuulluut ja paras arvio minkä sain oli "kolme päivää", joten nähdään siis tiistaina! Kyllä mä sen maaliin lyllerrän, ostin uuden tri-puvunkin, uurenkarheen pearl izumin. Ainakin logo näkyy kun koko, muoto ja liikendintä on ku virtahevolla :D
 Niin, sprintti ja perusmatka. Ja päätähtäin on puolimatkalla. Mä en pidä näistä nimistä, ne eivät kuvaa tarpeeksi hyvin sitä mitä ihmisraato vapaaehtoisesti menee tekemään. Jos teräsmiesmatka on teräsmies, tai siis -nainen, matka niin sehän voisi olla vaikka kunikuus-, eli kuningattaruusmatka. Olisiko kovin väheksyvältä kuulostava polimatka sitten vaikka prinssi-/prinsessamatka? "Perusmatka kuulostaa mun korvissani semmosielta, että senhän pitäisi jokaisen kansalaisen kyetä silpaisemaan, koska se on "perus" matka. Olympiamatkakin kuulostaa jo hienommalta.
 Niin tai näin, tänään vietetäänkin helteinen päivä uiden, pyöräillen ja juosta lönkyttäen. Kaikki kynnelle kykenevät seuraamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti