maanantai 6. helmikuuta 2012

Lopetan

Kunto ei kohene, läski ei lähde, huimaa ja oksettaa. Nyt on jo helmikuu, puolimaratooni on toukokuussa samoin Giro d'Espoo. Ei jaksa, ei kulje (ei edes Helsingin bussit kun on niin paljon lunta). Moraali on vähän nyt niin ja näin. Kävin juuri kuntosalilla ja alkoipa helpolla tehdä pahaa. Hirveä väsy koko ajan, vaikka nukun kyllä yöllä, päivällä, iltapäivällä, täissä ja näköjään myös kuntosalilla.
Flunssakin oli jo, mutta meniköhän se sittenkään? Ainakin syke pompsahti korkealle heti kun lähdin kävelemään salille. Huomenna olisi HelTrin spinning, jota olen odottanu kuin kuuta nousevaa. Ekalla kerralla oli se flunssa, tokalla kerralla oli se lumikaaos ja bussit pättivät olla viemättä perille. Nyt huimaa. Ostin pyöräilykengätkin, hienot Shimanon mustat kengät (koko siro 42), kombipolkimet jaklossit sekä uusi kypärä samaan syssyyn, on helmikuu ja kaikki oli alennuksessa. Eukko itte on vaan vähän alennustilassa myös. Mikä väsyttää????
Ei tästä mitään tule. Haukkasin liikaa paskaa yrittäessäni atletiksi, pesunkestävästä kotletista ei sellaista tule. Piste. Masentaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti