torstai 24. toukokuuta 2012

Team porsas ja rakkolaastarit

Kengät hiertää. Totesin tämän kurjan ominaisuuden jo ennen puolimaratonia. Niin on aina ollut ja niin tulee aina olevan. Koska teen kaiken muunkin päälaelleen, myös kenkäni hiertävät ehkä aavistuksen kummallissti. Saan isot rakot juostessa holvikaaren kohdalle. Kevätleirillä rakko oli kyllä jo aika massiivinen ja rupesi lopulta vuotamaan verta. Puolimaralle teippasin rakkolaastarit paikalleen jalkaterän ympäri menevällä urheiluteipillä. Jo on kumma jos vielä hiertää! No, ei hiertänyt, jaloilla ei ollut mitään hätää sillä matkalla.
 Ostin kuitenkin uudetkin kengät, siltäkin varalta, että vanhat halkeavat lopullisesti massiivisen painoni alla. Sisus alkaa jo repsottaa. Nooh, ekalla juoksulla rakot! Jo on kettu! Hommasin korkokenkiin laitettavat geelityynyt, kun jalkojen teippaaminen on niin tympeää hommaa. Liimasin tyynyt holvikaaren kohdalle kenkiin ja painelin jokse meresi edestä-tapahtumaan ja juoksin 7 km lenkin. Rakot! Siitäkin huolimatta, että olin laittanut "myös rakoille soveltuvat" laastarit holvikaareen. Hiiteen Brendell! Paskan myivät. Laastarit rullalla. Pitää keksiä lisää sovelluksia.
 Team porsas sen sijaan syntyi pikku päässäni, kun ostin sievän pinkin pyöräilypuseron. Näytän hillittömien läskivuorieni kanssa siinä ihan possulta. Elsa motkotti asiasta, että hän ei ole osa mitään porsastiimiä ja räjäytti etukumin. Kiukkuisena kuin peppuun ammuttu päästäinen istuin kannon nenään ja vaihdoin kumin. Olin juuri saanut opastusta aiheeseen eikä siinä mennyt edes koko päivää. Retki kuitenkin typistyi, kun sinne meni ainoa varakumi ja jos Elsa alkaa kiukutella keskellä ei mitään, olen pulassa (Pula on kylläkin Kroatiassa, mutta noh). Ajoin siis kotiin ja jatkoin matkaa ystäväni luokse tositriatlonistin tapaan autolla.
 Pidin tämän viikon hiihtolomaa (sukset vähän tihkaasoo) ja jalo tarkoitukseni oli urheilla ja nukkua kerrankin kunnolla. Noh, sinnepäin. Eilinen Juokse meresi edestä ei tunnu enää missään (paitsi rakoissa, jos nyt lähtisin juoksemaan) ja tänään olisi aikomus taas pyöräillä. Kaikesta huolimatta laitan pinkin puseron päälle. Nih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti